• da
    • en
    • de

VÆRELSER OG SENGE

Book VÆRELSER OG SENGE på Danhostel Kolding her  TILBUD BOOKES HER

NYHED PÅ VEJ I 2019 !

6 værelser i hovedhuset ombygges til seje RETRO VÆRELSER – med super sej indretning og skønne farver. Retroværelser med boksmadrasser, håndvask og delt lækkert nyt bad/toilet på gangen. . . Gratis WiFi.

22 store Comfort værelser fra 17 kvm og 31 kvm + privat badeværelse,  enkeltværelser, dobbeltværelser, 4- 5- og 6 sengs værelser samt 8 sengs værelse. 

6 værelser i hovedhuset med delt nye badefaciliteter i nærheden.

Nye boksmadrasser på alle værelser og overkøje der kan lukkes ned, når den ikke benyttes. Indrettet med bord og stole. Skabe til bagagen og knagerække samt spejl og gratis WiFi. Nogle værelser har lænestol og læselampe. Nogle værelser har fransk altan med udsigt, andre har direkte udgang til haven. 4  værelser i underetagen er indrettet med separat toilet- og baderum og ligger tæt på parkeringsplads og gæstekøkken. Disse værelser er let tilgængelig for gangbesværede. Giv os besked, hvis værelset skal være let tilgængeligt uden trapper.

Alle værelser er forsynet med nye dyner og puder. Sengelinned skal altid benyttes, du kan medbringe det selv eller leje det i receptionen. Vi har ikke TV på værelserne med i vores fælles TV-stue og i gæstekøkkenets hyggekrog.

 Bemærk venligst 

– Af hensyn til andre gæster skal der være ro på vandrerhjemmet i tidsrummet 23:00-07:00  
– Alkohol og andre rusmidler må ikke medbringes på vandrerhjemmets område
– Madlavning og spisning på værelset er ikke tilladt .
Rygning og E cigaretter er ikke tilladt indendørs.