Nyd vinterferien i Kolding - Danhostel Kolding
  • Dansk
    • English
    • German

Nyd vinterferien i Kolding

Skab nye vinterferieminder i Kolding, hvor vi er klar til at byde jer velkomne til nogle hyggelige dage på Danhostel Kolding.
Kolding byder på fantastiske naturoplevelser, skønne vandreruter, gode legepladser og en by fyldt med hygge og charme. Så selvom det hele skulle være lukket ned, er der gode muligheder for en fantastisk ferie!
Hver morgen står vores køkkenpersonale klar med hjemmebagt brød, friskbrygget kaffe, stort udvalg af oste, pålæg, frugt og grønt og meget mere. Er der lukket for buffet pga. covid-19; så kommer der en kurv til værelset med et stort og lækkert udvalg.
Ved ankomst vil der være en hyggepakke på værelset med lidt lækkert at lune sig på.

Book allerede nu lige her
Når du vælger ankomstdato mellem den 12. februar-28. februar, vil tilbuddet komme frem.

Priser:
Nedenstående priser er inkl. linnedpakke m/ håndklæde, morgenmad samt velkomst-hyggepakke
2 voksne og 1-3 børn: 2 nætter 1.499 kr.
Ønsker I at blive længere er prisen kun 450 kr. pr. efterfølgende nat.

2 voksne: 2 nætter 999 kr.
Ønsker I at blive længere er prisen kun 300 kr. pr. efterfølgende nat.

Tryghed
Vores værelser har direkte adgang udefra – og der vil ikke komme andre gæster eller medarbejdere ind, mens I bor der. Der er altid 48 timer mellem gæster på vores værelser og alle værelser rengøres med øget opmærksomhed på desinfektion og afspritning. Din sikkerhed er en forudsætning for en god oplevelse.
Kommer der yderligere stramninger eller ændringer, så vil du selvfølgelig kunne flytte eller aflyse din booking uden omkostninger.

OBS! Hvis SlotssøBadet – www.ssbad.dk – er åbnet op igen efter corona-nedlukning, er der fri entré for hele familien til badelandet.