MINIFERIE TILBUD i efterårsferien - Danhostel Kolding
  • da
    • en
    • de

MINIFERIE TILBUD i efterårsferien

2 nætter med stor morgenmadsbuffet og linned kr. 1050 for 2 voksne – ta 2 børn u/12 gratis med

Bestil overnatning her QUICKBOOKING af værelser her

Naturfænomenet SORT SOL – en  GRATIS oplevelse der ikke kan vente.  Sort Sol i TØNDERMARSKEN er vores bedste bud, men også i Haderslev er der mulighed for Sort Sol se kort for hele Sønderjylland her: Vejen til Sort Sol

Skamlingsbanken og Christiansfeld på UNESCOS Verdensarvsliste

På turen 1/2 times kørsel syd for Kolding ligger Skamlingsbanken, et smukt sted at holde pause. Skamlingsbanken I Christiansfeld venter en helt speciel stemning. Byen blev grundlagt i 1773 opkaldt efter Kong Christian og har rødder tilbage til Herrnhut i Saksen Tyskland.  Christiansfeld er en af de bedst bevarede brødremenighedsbyer i verden.  Christiansfelds viden center og turistbureau, som er placeret i Søstrehuset, formidler byvandringer og kulturarrangementer. Turen a naturligvis med Honningkage fra Christiansfeld. Mere Info: Christiansfeld. Husk nu at tage nogle af de berømte honningkager med hjem. 

Smuttur til Designer Outlet

Designer Outlet i Neumünster kun 2 timers kørsel fra Kolding. Spar rigtig mange penge med super gode priser på de nyeste designer varer i det utrolig hyggelige Designer Outlet, mere end 20.000 kvm shopping i eksklusive omgivelser. Afslut dagen med en super lækker kæmpe nybagt pizza og en hjemmelavet is, mens I nyder springvandet og de smukke blomster opsatser, her er fine legepladser til de mindste. Registrer dig dagen før og få yderligere ekstra 10%. Ved ankomst henvender I jer i turistinfo og får udleveret de mange rabatkort. Husk pas.

OBS! SØDE vovser er velkommen, det koster et mindre gebyr, ring til os så vi får reserveret et hundeværelse til Jer. 

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte