• da
    • en
    • de

GRATIS Koncerter i Kolding – Listige steder & Unika Design

 ♥ Stella Polaris festival 27.juli ♥ GRØN KONCERT  fredag 20. juli ♥

Pak dit picnictæppe, tag en ven i hånden, kom og slap af og nyd musikken. Sommerprogram her

Stella Polaris er en non-profit festival båret af frivilligheden som har eksisteret siden 1997. Idegrundlaget bygger på chill out/ambient musik, som er elektronisk musik med vægt på lydflader og afdæmpede rytmer. Stella Polaris afholdes altid i naturskønne områder, som matcher festivallens sjæl og stil. Men chill out musikken i centrum handler festivallen i høj grad om at nyde naturen og hinanden, hvad enten man kommer for at danse til rytmerne eller nyde dem fra et tæppe i græsset. Festivalpladsen tilbyder boder med mad og drikkevarer, men gæster er også velkomne til at medbringe mad og drikke hjemmefra. Alle er velkomne til Stella Polaris. 

Se hvad der sker i KOLDING   Koncerter og musik i Kolding

YOU`LL NEVER WALK ALONE byens engelske pub  Ølsmagning se her!

Autentisk stemning og  livemusik 3-4 gange om ugen, ligger i gåafstand fra vandrerhjemmet. Indehaveren Torben Mathews finder spændende bryg rund omkring i verden, og optræder med et enestående stand-up show, hvor såvel lattermuskler som smagsløg kommer i aktion. THE CAVERN – BYENS NYE GIN- OG LOUNGEBAR I kan nyde flere end 100 forskellige gins er The Cavern (umiddelbart ved siden af pubben) et af landets bedst assorterede ginbarer, samt ugens G&T og ugens Martini, eksklusive italienske vine og gode fadøl i byens hyggeligste gårdhave. Torben Mathews fortæller fremragende om sit livsværk: YOU TUBE fra Pub

TJEK  GODSET i Kolding SPILLESTED. TEATER. FOREDRAG 

TROLDEN BRYGHUS

Rundvisning og ølsmagning på bryghuset kan bestilles på http://www.trolden.com  Trolden Bryghus ligger kun 20 min. gåtur fra os. Her produceres også single malt whisky efter samme princip som deres unikke specialøl. Kun det bedste er godt nok. Vi sælger også nogle af produkterne på vandrerhjemmet.

Designerbutikker og små listige oaser i Kolding bymidte.

 Et lille udvalg af små spændende og super hygge unikabutikker hvor servicen altid er helt i top.

Alle fotos er venligst udlånt af de respektive virksomheder eller givet tilladelse til at sætte på vores website.