Mini Vinterferie med 40% rabat - Danhostel Kolding
  • da
    • en
    • de

Mini Vinterferie med 40% rabat

DKR. 1050,- for 4 prs. i 2 nætter, morgenbuffet og linnedpakke. Råhygge i Lalandia og Uhygge på Koldinghus.

Mini Vinterferie med 40% rabat, ta`bare dine,mine og vores med.

Bo på Danhostel Kolding, og besøg TROPELAND I AQUADOMEN Lalandia  eller Lego House 1/2 times kørsel herfra.

I perioden fredag den 8.2 til lørdag den 23.2  BOOKES HER  

2 overnatninger incl. kæmpe morgenbuffet med bagselv vafler, linnedpakke med håndklæde, gratis WiFi. Store dejlige familieværelser med badeværelse.

2 voksne og 2 børn u/18 Dkr. 1050 – 2 voksne og 3 børn u/18 Dkr. 1190

Stort nyt lækkert gæstekøkken med TV hyggekrog og børnehjørne.  I hovedhuset finder I opholdsstuen med bløde møbler og stort TV. Nyt børne Legerum med kæmpe Barbiehus, legekøkken, drager, udklædningstøj, bøger og stor blød eventyrstol til prinser og prinsesser. Ved siden af et stort Spillerum med bordfodbold, skak, dart og amerikansk pool 8-ball. Gratis parkering.

OPLEVELSER NÅR I ER I KOLDING:

GYS OG UHYGGE PÅ KOLDINGHUS 

Koldinghus skriver: “Koldinghus forvandles endnu engang til HAUNTED CASTLE når februarmørket sænker sig over Koldinghus. Vi befinder os i 1600-tallet. Pesten hærger Danmark. Kongen og hans hof har søgt tilflugt på Koldinghus, og byens borgere flygter i hobetal fra sygdommen der flyder i gaderne. Kongen har indført strenge karantænezoner og byens pestlæger arbejder på overtid med at få bugt med den sorte død.”

Vinterferie- Haunted castle for børn 11. – 15. februar 2019

Der er spøgelser på det gamle kongeslot og de har brug for din hjælp til at slippe fri. Tag familien med til en spændende dag med masser af spøgefulde aktiviteter.

Inviterer Koldinghus børnefamilier med på en tidsrejse tilbage til 1268 og middelalderens Kolding, da Koldinghus første gang blev bygget som borg og grænseværn mod syd. I museets udklædningsværksted kan børn (og voksne) prøve  flotte renæssancedragter og træde ind i et maleri med renæssanceslottet Koldinghus i baggrunden, som det så ud på Christian 4.s tid. Det store maleri er, som mange kongelige portrætter var dengang, draperet med rødt fløjl og fyldt med symboler, der understreger den portrætteredes magt og rigdom.

Haunted castle for voksne 8. og 9. samt 14. – 16. februar 2019 Kalender 2019 Koldinghus

Hvileløse sjæle har hjemsøgt Koldinghus i århundreder. Nu er det op til dig at samle trådene i et spind af bedrag, ondskab og mørk magi, så de hvileløse sjæle kan få fred. Men vogt dig – der er værre ting end genfærd i mørket!

DEN STORE BADEDAG TÆT PÅ VANDRERHJEMMET Spray Parken

Få min. gåtur fra vandrerhjemmet til  SLOTSSØBADETs nye Spray Park i Kolding

Prøv interaktiv leg med vand og vandkanoner – en leg for hele familien og især de mindste mellem 3 og 12 år. Foruden 7 forskellige bassiner, varmtvands-, morskabs og børnebassin, spabad, trænings og konkurrencebassin.  Info Slotssøbadet

ELLER TA´TIL DET FANTASTISKE KÆMPE TROPELAND I AQUADOMEN Lalandia 

Mindre end 1/2 times kørsel fra Danhostel Kolding finder I danmarks største badeland Aquadomen. Sus gennem de sjove og vandvittige vandrutsjebaner, hop i bølgebassinet og rid på bølgerne i de varme vand. Dagsgæster køber billetter ved indgangen. Forside foto venligst udlånt af Lalandia.

Priser: Voksne dkr. 280 Børn (fra 3-  12 år) dkr. 230  åben fra kl. 9.30 til 20.00 Info Aquadome

Indendørs Aktiviteter og oplevelser i LEGO® House. Kun 1/2 times kørsel fra Kolding

LEGO® House er et nyt 12.ooo m2  oplevelseshus fyldt med 25 millioner LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre til den ultimative LEGO oplevelse. Info om Lego House

TRAPHOLT -KUNSTMUSEUM

KAY BOJESEN – HUMØRET I DANSK DESIGN. Den største og mest omfattende udstilling nogensinde om et af Danmarks største designnavne – Kay Bojesen. Udstillingen Kay Bojesen – Humøret i dansk design inviterer ind i det spændende univers bag den innovative håndværker, der havde legen i fokus. Trapholt

Fotos venligst udlånt af Koldinghus, Lego House, Slotssøbadet og Lalandia Billund.

 

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte