• da
    • en
    • de

Grupper All Inclusive eller mini All Inclusive

Sportsgrupper, studiegrupper, folkeskoleklasser, gymnasieklasser, foreninger, lejrskoler, udenlandske grupper med flere.


GRUPPEBOOKING (MERE END 10 PERSONER): GRUPPER MINI ALL INCLUSIVE ELLER ALL INCLUSIVE, I VÆLGER SELV.
Vi modtager mange forskellige grupper hvert eneste år. Vores mange års erfaring i at håndtere grupper i alle størrelser betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste forespørgsler.

Fortæl lidt om Jeres ønsker, så sætter vi i fællesskab et program sammen. Vores mad er fremstillet helt fra bunden af, hør vores køkkenchef Henrik Pedersen hvad vi kan tilbyde af spændende oplevelser, kom og smag I vil ikke blive skuffet.

Cykelholdet fra Nyborg valgte vores lækre Wienerschnitzel.

Kontakt os vi har også et GODT TILBUD til Jeres gruppe arrangement. Se mere i øverste menu under GRUPPER.

AKTIVITETER

Som gruppe kan I slappe af i fællesområdet med forskellige spil eller bare hyggeligt samvær. Prøv også et besøg i Christian 4. vinkælder under vandrerhjemmet. Har I brug for et taktiklokale, har vi lokaler med moderne AV udstyr, reservation tilrådes.

Et besøg i Tropisk Badeland Slotssøbadet tæt på vandrerhjemmet, er ren nydelse her er også mulighed for wellness og massage. Øl og vinsmagning på Trolden Bryggeri i Kolding kan arrangeres, ligger i gå afstand fra vandrerhjemmet.